Aktuelnosti Featured Vijesti

Svjetsko tržište zanatskog piva raste za četiri godine za 47,79 milijardi USD

Globalno tržište zanatskog piva spremno je da poraste za 47,79 milijardi USD tokom 2020-2024, napredujući na CAGR od preko 13% tokom prognoziranog perioda, saopštio je Technavio.

Globalno tržište zanatskog piva spremno je da poraste za 47,79 milijardi USD tokom 2020-2024, napredujući na CAGR od preko 13% tokom prognoziranog perioda, saopštio je Technavio.

Prema tom izvještaju tržište se pokrenulo lansiranjem novih proizvoda. Pored toga, očekuje se da će sve vviše korisnika podstaći rast tržišta zanatskih piva.

U svom izvještaju o zanatskom pivu na 150 stranica Technavio tvrdi da se dobavljači na tržištu fokusiraju na povećanje protoka prihoda i učešću na tržištu uvođenjem novih proizvoda. Na primer, u aprilu 2018. godine, Ithaca Beer Co. lansirala je svoje novo pivo, Brev Iork. Za ovaj proizvod se tvrdi da je prvo komercijalno proizvedeno pivo u Njujorku napravljeno pretežno od sastojaka koji se uzgajaju u Njujorku. Slično tome, u maju 2018. godine DEF LEPPARD se udružio sa kompanijom Elisian Breving Co. kako bi predstavili novo zanatsko pivo, Def Leppard Pale. Očekuje se da će ovako uspešna lansiranja proizvoda podstaći rast tržišta. Ovi novi proizvodi izazvali su bum na tržištu zanatskog piva I sasvim je izvjesno da kvalitet koji zanatski pivari pružaju doprinosi rastu ovog tržišta.

Technavio je vodeća svetska tehnološka istraživačka i savetodavna kompanija. Njihova istraživanja i analize fokusiraju se na trendove u nastajanju na tržištu i pružaju različite podatke kako bi pomogli preduzećima da identifikuju tržišne mogućnosti i razviju efikasne strategije za optimizaciju svojih tržišnih pozicija.

Sa preko 500 specijalizovanih analitičara, Technavioova biblioteka izveštaja sastoji se od više od 17.000 izveštaja i prebrojavanja, koji pokrivaju 800 tehnologija, a prostiru se u 50 zemalja. Njihova klijentska baza sastoji se od preduzeća svih veličina. Rastuća baza klijenata oslanja se na sveobuhvatnu pokrivenost Technavio-a, opsežno istraživanje i akcije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: